Header telefon meny 2

 Indiska möbler och inredning - udda, unikt, utvalt

Om Oss

Vi älskar indiska möbler och  har under många år gjort resor i landet.  Från Indien importerar vi personliga och unika möbler och inredningsdetaljer. En del är antikt, annat är bara gammalt, och en del är nytillverkat av återvunnet material.
 

Våra möbler
Mycket av det som vi säljer är unikt i sitt slag. Kärleksfullt restaurerade gamla skåp och hyllor, antika dörrar som byggts om till matbord eller inpassade i ett gammalt skåp...

Våra inredningsartiklar av plåt och trä är ofta gjorda av återvunnet material som har fogats samman till nya, spännande former.

Antikt?
Här i Sverige säger vi att en sak är antik när den är 100 år gammal.
En hel del av de här vintagemöblerna ÄR antika, andra kanske bara är 40, 60, 80 år gamla - det är ofta svårt att säga. Många gånger tillverkas en vintagemöbel av tre eller flera andra möbler, i kombination med en del av en fönsterkarm, en handsnidad detalj  från en dörr...
En del är helt enkelt bara återvunnet trä, från allt från lastbilsflak till getskjul. Allt tillverkas för hand, på gammalt sätt, vilket fortfarande ofta är det enda sättet. Resultatet blir härliga möbler och inredningsartiklar med stor personlighet och charm.

Vi älskar färg...
men även vitt, grått och svart. Hos oss finns något för alla!


Välkommen in!