Header telefon meny 2

 Indiska möbler och inredning - udda, unikt, utvalt

Om Oss

2022 FIRADE VI 25ÅRS JUBILEUM!
Under dessa 25 år år har vi gjort många resor genom Indien, ett land som vi lärt oss älska, såväl människorna som de vintagemöbler och unika inredningsdetaljer vi söker upp och tar hem i containers.
Möbler som ger sin ägare en upplevlese, en glädje som stannar. Personliga, udda, unika möbler.

 

Våra möbler
Mycket av det som vi säljer är unikt i sitt slag. Kärleksfullt restaurerade gamla skåp och hyllor, antika dörrar som byggts om till matbord eller inpassade i ett gammalt skåp...

Våra inredningsartiklar av plåt och trä är ofta gjorda av återvunnet material som har fogats samman till nya, spännande former.

Antikt?
Här i Sverige säger vi att en sak är antik när den är 100 år gammal.
En hel del av de här vintagemöblerna ÄR antika, andra kanske bara är 40, 60, 80 år gamla - det är ofta svårt att säga. Många gånger tillverkas en vintagemöbel av tre eller flera andra möbler, i kombination med en del av en fönsterkarm, en handsnidad detalj  från en dörr...
En del är helt enkelt bara återvunnet trä, från allt från lastbilsflak till getskjul. Allt tillverkas för hand, på gammalt sätt, vilket fortfarande ofta är det enda sättet. Resultatet blir härliga möbler och inredningsartiklar med stor personlighet och charm, där kreativiteten har flödat.

Vi älskar färg...
men även vitt, grått och svart. Hos oss finns något för alla!


Välkommen in!